dom har fan aldrig vatt i malmö

incheckad på Hilton i väntan på mat på något mysigt ställe. har inhandlat vissa nödvändigheter för en liten summa i eftermiddag. storkovan väntar ju på att bli upphandlad i The big apple inom en snar framtid (!!!!) längtar som tusan att få fly landet med min man. men först ska vi klara av denna minisemester med bff!

som traditionen bjuder

efter fyra jobbdagar tar jag ledigt och checkar ut ur västervik och checkar in söder över i fina, fina staden malmö. restaurangbesök, falsterbo (sjävklart!) och små delar shopping skulle jag tippa på. mest av allt ser jag ju trots allt fram emot hotellfrukosten. ganska självklart om man heter klara. ovan ser ni bilder från förra årets tripp!

önskar jag vore supermannen

vet att jag är sämst på att "uppa", som de så fult kallas bland bloggarna, men när man jobbar mellan halv 10 och 6 är man rätt sliten vid hemkomst och landar helst i närmaste soffa eller säng eller något som går att vila huvudet på, skulle funka med en sten.  hur som helst, är det precis vad jag gör om dagarna, men idag fortsätter planerna och ett besök hos m&m och ett tjejhäng ska hinnas med innan jag dyker. så dags att käka upp jordgubbarna och fara min kos!

jobbjobbjobb

sitter och sörplar kaffe och dagdrömmer. är en sliten kvinna efter första arbetsdagen och inte blir det bättre med tre olika jobb och princip 10 arbetstimmar per dag dom tre kommande veckorna. men som man säger - cash is king. ska unna mig något riktigt kalasigt i new york för detta! börjar ännu en arbetsdag om cirka halvtimmen och ikväll ska jag ännu en gång ta tag i träningen...behövligt!

lever livet

har på två dagar hunnit åka wakeboard för första gången i mitt liv och till och med blivit bra på det. har badat och solat in i det sista. lika bra känner jag om vädergudarna ändå bestämt att juli ska bli sämre än på många år. egentligen inget mig emot, eftersom att jobbet snart tar vid. hur som helst har jag precis avnjutit mammas bästa potatisgratäng och ska nu ut med mina bästa tjejer!

RSS 2.0