living on happy moments

sedan sist, närmre bestämt sedan i torsdags, har jag firat en kickass midsommar, ätit svamp, träffat fina vänner, druckit vin, återingvigt korpa, känt av solens strålar och kroppen min har fått en mer smickrande färg. jag lever livet och känner av lyckorus dag ut och dag in. och inte sämre blir det när jag ska iväg och fira en kär väns 18 år, precis, just nu.

!!!

tacka vetja finaste pojken i världen

guldkant

eftersom att fillepill och jag spenderade alla förmiddagens timmar spelandes på varsin inoob, tog vi tag i saken och for till söderköping i den röda, helt spontant (eller när vi ändå är igång, så kan jag väl erkänna att jag inte är den som är den som är den som är spontan 100 %-igt, vilket jag själv gärna framstår som, utan mer den som säger "ska vi verkligen?", "vågar vi verkligen göra så?". shame on me!) bara sådär klockan 16.47. jag kan hur som helst konstatera att mannen och jag hade det mer än mysigt och att glass gör mig sådär barnsligt lycklig.

set fire to the rain

efter en heldag med fix och koll på kläder, fortsätter jag inte helt ovanligt att kolla på kläder. ska fixa mig en eldig tröja. självklart vill jag ha den ovan, från maison martin margiela. men den är endast skapad för de med flow i plånkan, med andra ord - inte mig. hur som helst.. jag kan ju stolt berätta att jag överlevde min tighta dag, vilket ni förhoppningsvis redan förstått. glad för det, men såååå trött i kroppen. kunde ha sovit för timmar sen, men valde istället äventyr med buspojken. men nu är det bums i säng och jag ska njuta över att spontana saker är morgondagens thing!

hälsa till satan vi hörs

bockade av kinakäk med mina vänner och tränade för första gånger på tja, fyra (?) veckor idag. good work! ska ihärdigt försöka släpa mig till TR några dagar i veckan, behövs har jag kommit underfund med. speciellt när jag, som nu, sitter med handen i godispåsen...imorgon har jag en helvetesdag och lär själv gå under klockan 20.00 (för allas intressen). börjar dagen 10.00 med möte, så lika bra att stoppa sockerkicken och krypa till kojs!

min mr.perfect

efter ett restaurangbesök och ännu en dags tårtätande är jag mat-utmattad med tänker fortfarande på mat (?). har ännu inte listat ut hur min mage fungerar. hur som helst är jag förövrigt ganska allmänt utmattad och funderar stark på bädda ner pojken min och kolla på film. och kanske att jag bäddar ner en påse chips också...

graduation

grattis min älskade grabb och alla andra fina studenter! efter en bra dag igår är det nu dags för födelsedagsfirande av farfar!

resten av ditt liv

otroligt nog är det sommarlov. liksom sommarlov? på riktigt. har gått omkring och känt att sommaren aldrig tycktes komma, men här den. dock otroligt grå och tråkig dagen till ära. två år av gymnasiet är avklarat och det här är det sista riktiga sommarlovet för min och många andras del. konstig grej. har blivit stor alldeles för fort. känns som det var igår man satt där i kyrkan på avslutningen, rastlös och endast med tankar på den kommande jordgubbstårtan men samtidigt en liten klump i magen för den där sången man skulle sjunga. men nej, det var alldeles för längesen och nu är endast rastlösheten kvar när man sitter där i aulan i väntan på att få äntra sommaren likt kossornas vårutsläpp. men jag är glad, glad att endast umgås med dom man tycker om och bara göra det man vill.

hur som helst.. idag är det studenternas dag här i vår lilla stad och många fina vänner tar första steget ut i vuxenvärlden. det ni! och det ska firas med bravur hela dagen lång och förhoppningsvis kommer många fina ansikten fastna på kort.

summer

midsommar, grill med fina vänner, sena nätter, sol, bad, åka båt, new york. en liten del av min sommar.

!

fint och så
_______________________________________________________________________________________

har dagen till ära ätit ohälsosamt mycket glass och tänker definitivt inte träna. nej, en film väntar och senare jobb!

hejhejhejtjej

hade en supergalen fredagskväll i min toga och tackar med den festen hejdå (lite av en lögn, med tanke på att jag fortfarande har plugg kvar) till mitt sista läsår i tvåan! jippi! igår fyllde min kära syster år och idag hade vi kalas för bruttan vilket innebar bullkalas för mig och firande i bananklänningen. annars har jag för det mesta vilat och sovit och sådär, har dragit på mig någon mystisk sömnsjukdom tror jag (bara för att förvänta sig det värsta) men hoppas att jag kryar på mig tills sommarlovet har sin start på torsdag (!!!!). hur som helst ska jag avsluta mitt inlägg innehållande alla dessa parenteser och önska er en fortsatt trevlig söndagskväll!

dagens donne

bilder via oracle fox

lindsay ellingson för allure magazine juni 2011

hey banana, what you doing?

voíla! jag höll mitt ord på att visa hela kalaset. skulle kunna slänga på mig den här varje dag utan problem.
well.. jag gissar på att jag är dagens gladaste chey - har fått ett erbjudande som jag hoppas till 100% blir av och det är bara en vecka kvar i skolan som ska firas av ordentligt ikväll! inte ens regnet kan gör mig på dåligt humör!

bananaz

tjenare! hajken som vi utförde igår/inatt/idag är över och har satt sina spår. har spenderat en stor del av dagens alla timmar i sängen med lite pauser nu och då för en lektion och förtäring av mat etc. det är först nu jag tar klivet och stökar undan lite biz och tänkte även ta svängen bort till lägenheten för att träffa på mina donner.
förövrigt köpte jag mig en helt bananz klänning på h&m idag, förjävla skön må jag säga. nästan så jag tänker visa er en bild på min otroligt ombloggade klänning. we'll see! hur som helst är mönsteret lika bananz som jag tänkte gå imorgon på läsårets sista orderfest. kan bli kul!

så sant

_________________________________________________________________________________________________
jag är förtillfället lite out of lines, om man nu skulle kunna säga så. vet inte själv om det känns bra eller dåligt. är ju oftast en väldigt glad donna, men precis som alla andra blir jag ledsen ibland jag med. det är svårt att ta in att allting inte längre är som förut, det har tagit lång tid och det är fortfarande svårt. det är vi sådana här tillfällen man bara vill försvinna ett tag, kanske trampa iväg på cykeln på äventyr eller upptäcka andra delar av vår enorma jord. och därför är jag så glad att sommarlovet är nio pyttedagar ifrån mig. ett sommarlov där mitt traditionsenliga malmö-häng, new york med världens finaste grabb och oändligt många häng med de alla som gör mig glad väntar. lyckorus varje gång jag tänker på det! men jag ska ta mig igenom nio dagar till, och det börjar imorgon med hajk tillsammans med två busiga killar!

talking about a revolution

om någon skulle fråga mig vad jag allra helst skulle vilja jobba som efter skolan och allt sånt där man gör, så skulle mitt svar kort och gott vara - inredningsarkitekt. bilderna ovan är från charlotte rust's lya i auckland, väldigt ombloggade sådana, men kan man klandra dom? tveksamt. vem skulle tacka nej till en egen takvåning? förmodligen ingen. älskar det där med att blanda nytt och gammalt. vitt och sterilt är inget för mig, det är det personliga som fixar grejen.
förövrigt har dom två senaste dagarna spenderats i solen med många vänner och färgen har äntligen börjat ta form, vi har firat calle x2 med både öl och marängswiss och hängt en del i lägenheten. våra lediga dagar är ännu inte slut, men jag kan nog påstå att det här har varit det bästa för-sommar-lovet någonsin. nåväl, nu väntar plugg innan ännu en grillkväll!

just hangin' around

nu: dags för käk och sen fira calle!

xxx

festade till det med grill i stadsparken igårkväll med mina guzz. efter några timmars småätande somnade jag otroligt bra brevid min favorit! nu ska jag bege mig ut till lovisa för sol och bad!

easy come

kan inte begära mycket mer av denna dag - klarblå himmel, glass i hamnen och falafel på kullen. och nu är det lov! jippi

syndigt

klänning t by alexander wang, väska & tröja proenza schouler, skor acne, klocka mark jacobs, armband vanessa mooney, halsband dorothy perkins
____________________________________________________________________________________________

idag ska jag äntligen stoppa i mig acapulcos falafeltallrik. som jag längtat!

RSS 2.0