G O I N G . B A C K . T O . U . L I K E . A U T O M A T I K

pic. galen dag i skolan
Hello babes! Ledsen för urdålig uppdatering, vad kan det va... 2 veckor sen sist? Tjaaa, något åt det hållet. Men tiden har gått fort med plugg, och väl spenderad tid med alla underbara människor jag omger mig med. Men nu är jag så gott som back on track och imorgon peppar vi inför en grym kväll med sköna lirare!  K I S S E S

F E E L S . L I K E . Y E S T E R D A Y

pics. En galen kväll i hamnen med bönis
Hallå goingar! Har precis kladdat bort sminket och funderar starkt på att vira in mig i mitt duntäcke och låta ögonen få vila ett tag. Helt sjukt att jag har haft ont i huvudet varje dag i cirkus en vecka nu, känns inte normalt liksom? Överlever nog hur som, och speciellt med tanke på vädret som har dragit in över viken! Varmt och solig all-day-long och det luktar grill om kvällarna. Nästan så man börjar tro att det växlade lite för snabbt mellan vinter och sommar. Inget mig emot dock! Hur som så är det fredag imorgon åter igen, åter igen helg som ska spenderas med de bästa! Can't wait! G O D N A T T !

C U T . I N . H A L F

Ciao fellas! Kan inte påstå att jag har mycket att säga, mer än att dagen har varit helt okej! En tripp till stallet och allmänt slötittande på tv har min eftermiddag/kväll erbjudit. Inte mycket med andra ord! Min tanke för kvällen var att lägga mig tidigt, men efter många om och men kan jag konstatera att det inte är min grej (?!) Övertrötthet och överskottenergi i skolan verkar tydligen va bättre! Hur som, sängen lockar!
K I S S E S

I T . M A K E S . M E . F E E L . S O . L A L A L A


Första dagen i skolan kan man väl kort och gott beskriva som stimmig och seg, med en inställd lektion och håltimme på 2 timmar. Helt okej i alla fall! Eftero skolan införskaffades en välförtjänt glass och en snabbrunda på stan med några snygga kottar och nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta min överblivna tid till att kika på det sista avsnittet av Gossip girl eller om jag ska plugga? Valet är lite, lite för enkelt..
H Ö R S . I K V Ä L L

P I C K N I C K

Godkväll babes! Kvällen till ära bestämde jag och mina fina vänner att vi skulle dra ett sista häng innan lovets slut, och kom fram till att en knytis-picknick på slottsruinen inte skulle sitta helt fel. Sagt och gjort, några kilon tyngre och en nerfryst kropp senare sitter jag framför datorn med duntäcket runt mig. Dock inte helt fel faktiskt! Ska ta och fortsätta avsluta lovet på bästa sätt med ett sista avsnitt Vampire Diaries!
S L E E P . W E L L . F E L L A S

A T . E L L E N

Gårkvällen hemma hos Ellen för lite födelsedagsfirande satt som en smäck med snygga vänner och riktigt god mat! Kan dock inte påstå att natten var lika härlig, drömt helskumma drömmar och varit vaken cirkus halva natten, förstår verkligen ingenting, haha! Vad min morgon har bestått av är Vampire Diaries, vilket har blivit ett beroende från min sida och nu känner jag hur ångesten över plugget börjar komma. Bäst att ta tag i det!
S O L O N G

T R Y

new in from MONKI

Planerna för kvällen ändrades helt och jag styrde upp picknick min snykke vän Lovisa istället för att träffa Julia som var halvt otillgänglig. Glass, kakor, marshmallows och te konsumerades ute på piren, mitt i stan, under ett lager med filtar. Att låtsas att det är sommar är kanske lite overdrove, men det kan ju kanske va lite varmare? Hur som, klockan är för mycket om man som jag ska upp vid halv 10. INTE OKEJ. Det var allt.
O V E R . A N D . O U T

B L A C K & B L U E

pic. Ett av gårdagens kap, från MONKI
Godmorgon folks, eller godmorgon kanske inte längre är bästa ordet. Godmiddag får det bli! Sitter för tillfället i min säng med datorn placerad i mitt knä och en kaffe i andra handen. En dusch sitter högt upp på min lista och jag borde stoppa i mig lite mat, men det är ju trots allt lov och jag har vänt mitt dygn åt helt fel håll! Vad som annars står på planeringen är ett djupdyk i min mattebok och kanske ska jag träffa Jullan senare!
L A T E R O

S M I L E


@ fashiontoast

Just precis nu vill jag ha exakt samma väder som på bilderna ovan, kunna gå med bara ben och va lite nonchalant med va man tar på sig. Med andra ord sommar! Dagen i Linköping satt precis där den skulle, några plagg rikare och en plånbok som ekar tomt! Fick även hem möbler och diverse småsaker som det var tänkt till mitt rum. Tänkte knäppa några bilder på mitt hel renoverade rum och visa er. Är så sjukt nöjd över resultatet även att det inte är helt klart än! Men dags att återgå till Damon och Vampire Diaries. K I S S E S

F F . s

1. julia&josse 2. MAT 3. josse&bönan 4. monkeyklara 5. klara&jullan
Frukosten imorse tillsammans med mina puddingar satt precis där den skulle och resten av dagen spenderades i samma sällskap hemma hos Josefine där vi styrde upp diverse hyss! Har även dagen till ära varit hurtig och tagit tag i min träning och kört igenom ett bodybalance-pass tillsammans med Jullan. Helt okej! Imorgon flyr jag, min mor och syster iväg till Linköping för inköp av möbler till mitt nya (!) rum. Är 100% på att en hel del kläder lär slinka ner också! Låter inte helt fel om ni frågar mig. Nejmen kanske dags att sova?
G O O D N I G H T

E A R L Y . M O R N I N G

Godmorgon babes! Vid det här laget skulle jag tippa på att tre av min flickor är påväg hit för att snart styra en frukost med extra allt. En av dem har varit bortrest och dom andra känns det som att jag inte träffat på hur länge som helst (även att det var senast igår) så mysfaktorn lär va hög! S E E . Y O U . L A T E R

E N . B I L J E T T . T I L L . S O M M A R , T A C K !

by me
Säger bara, hur nice?

W H O . A M . I . T O . S A Y . I'M . A L W AY S . Y O U R S

Kände att det var dags att komma upp till ytan igen och säga hej! Här i viken är det lov och jag känner att jag har funnit mig till rätta i det hela! Efter en helg med godis, godis och godis ligger träning överst på min lista och redan i eftermiddag drar jag igång det hela med hoppträning. Och för er som inte har upptäckt Ellie Goulding än, ta och gör det nu och lyssna på hennes låtar. GRYM! Hur som så ska jag ta tag i att göra frukost nu och sätta mig framför ett avsnitt Vampire Diaries och dreggla lite över Damon. SOLONG!

RSS 2.0