i've got a new bag

solen har gjort min dag såhär långt och inte blev det sämre när väskan, eller rättare sagt plastpåsen jag beställde häromdagen tittade förbi imorse. den är beställd från BAGGU och hela kalaset gick på cirka 110 riksdaler, vilket jag skulle kunna kalla för en struntsumma. med denna går jag mer än gärna runt och ser ut som en reflex. no doubt! well, hur som helst så är nu frågan vad jag ska göra efter mina stora bedrift med att äta choklad, kanske träna, ta en walk-about, plugga, städa.. ja listan är lång, men jag föredrar faktiskt ordet powernap. solong!

ganska random

bilder via weheartit
när jag pratade med min bortflugna vän ronja häromdagen passade hon på att säga att bloggen min var ganska gles både nu och då och anledningen är väl den att jag inte gör så mycket om dagarna. men jag tror bestämt att det är tvärtom, att jag gör så mycket olika saker att jag hinner glömma bort det hela innan dagen är slut, för jag menar, minnet är inte i sina bästa dagar och har aldrig varit. men here we go, jag har tagit tag i saken och sitter här och smattrar över tangentbordet och skriver på om mest struntsaker när jag istället kan fråga mig själv - vad har jag gjort idag? jo, skolan är det obligatoriska, hade inte en aning om att halva skoldan var inställd så efter sista lektionen som slutade 13.50 trippade jag glatt hem, tillbringade tid med pöjken, åt mackor och nu ska jag återigen äta innan det är dags för en fika. galet, men mat är ju trots allt en ganska stor del i livet, eller vad säger ni?

big NO



hittade ett ganska bra alternativ till jil sander's plastic bag och köpte alldeles för fort en utan att riktigt tänka efter. känner att jag skulle behöva ekonomisk rådgivning i framtiden, någon som kan tänka sig att anmäla sig frivilligt? någon?

hur som helst är helgen igång och snart slut. började den ganska bra med ett gäng tjejer, följde upp dagen idag med en lunch på stan med ett annat gäng tjejer, har hunnit bocka av stallet och kvällen lutar nu mest åt bio med ännu ett annat gäng. skönt säger jag och längtar mest åt att få somna i biostolen!

dear big city



för att nämna har jag avnjutit dagen med finess, ätit mat och skrattat med människor guld värda och gått igenom skräckfasen på body pumpen, som inte innehöll så mycket skräck jag blivit matad med. tror sjukan är påväg mot mitt håll men trotsar på alla möjliga sätt, tänker inte låta snoret rinna nerför näsan, nej, den här gången har jag satt stopp.

och juste, gårdagens matteresultat var så mycket bättre än förväntat att jag firar det hela med en resa bokad till NEW YORK. så bra. så mycket att längta efter! ja, galet vad jag är glad nu. nu väntar bara utmaningen att spara pengar. är ju trots allt inte alls mycket bra på det! hur som helst ska jag fortsätta ägna kvällen med grapparna och somnar säkerligen ganska gott på någon av Calles alla tre våningar!


något så litet



efter 1,5 timmes träning, efter mat och glass, film och grey's, efter två timmars nap ska jag äntligen ta tag i böckerna som legat på skrivbordet hela helgen utan att jag överhuvudtaget nuddat dom. känns otroligt bra med att ha haft en pluggfri helg, kommer inte ens på när det hände sist. välförtjänt skulle jag säga!

angående inlägget innan så ska jag väl erkänna att ännu ett paket är påväg hem till mig, med inte bara ett plagg, utan tre. samvetet tryter och plånkan är snäppet närmre 0. men, trumvirrvel...... jag hittade en 100-lapp nergömd bland alla gamla kvitton och jag sitter fortfarande med ett leende på läpparna. en ynka 100-lapp gjorde min dag, ohja det gjorde den.

notis

har velat fram och tillbaka länge om ett halsband jag gärna vill ha, ni vet, ett "alla-har-ett-sånt-där-halsband". så jag hittade ett, fick rabatt och hela baletten, och var påväg att fylla i alla uppgifter, men hann sedan tänka över min ekonomi två, tre gånger och vägde alla argument om att jag nu börjar bli något smått shopping-beroende, så stolt nekade jag mig själv halsbandet (egentligen bara för att kunna köpa mer kläder jag hittat) och öppnade upp en ny sida för att kika runt lite. några minuter senare klickar jag mig in på sidan med halsbandet på och finner orden "tack för din beställning!". hur nu detta är möjligt, med tanke på avsaknaden av kortuppgifter och adresser hit och dit. men tydligen har jag nu ett halsband påväg hit i skrivande stund. och ett konto som snart ekar tomt.

dagen idag

började dagen med solbadande med grapparna och fortsatte sedan norrut mot Max, några pannkakor senare och jag var i stallet. och nu väntar en helkväll i gladdehammar hos Lovisa! helt okej lordag, helt okej.

mat är gott

igår pluggade jag till halv 2. idag hade jag prov. provet gick sådär för bra för att endast att pluggat en dag före. men jag är nöjd, och det är väl så det ska va. har förutom detta tränat lite sådär och mockat bajs lite sådär. men så är det ju när man vaktar häst över helgen, och inget mig emot!
har precis trixat och fixat ihop något ätbart till kvällens bravader då en 19-åring (snart 19-åring) ska firas! förväntar mig mat i alla hörn och kanter. det är precis det jag är ute efter, efter avsaknad av mat hela dagen lång. och bara för att nämna - DET ÄR HELG! som jag har längtat. för första gången på länge uppskattar jag helgen fullt ut.

ekonomiskt ohälsosamt

och jag vet, den så fint kallade plastväskan har jag visat innan, men jag skulle lika gärna kunna visa den igen!

alá studiedag

har faktiskt njutit av dagen till fullo och vaknat utan att klockan ringde på mobilen, kollat på film, fått frukost på sängen och spurtat stan igenom och inhandlat både nya brallor och, onödigt nog, tre nagellack. börjar lite smått ångra mig att jag fyllde i den där ja-rutan på frågan " är du ekonomisk?" i måndags på kommunikationen. har gått från fyrsiffrigt belopp på kortet till tresiffrigt på alldeles för kort tid. men inte så konstigt nog, får jag skylla mig själv.
hur som helst så är tanken nu att bege mig på cykeln till tr för en timmes body pump. förväntar mig fruktansvärd träningsverk, med tanke på det faktum att senast ett body pump-pass ägde rum i mitt liv, var för cirkus fem veckor sen! och just det ja, fick en fråga för ett tag sen vart i thailand vi hängde runt och svaret på det är koh lipe! underbart.

hey tuesday, you're welcome





har nyligen avverkat godaste tårtan i världen tillsammans med mina vänner och ett par koppar köffe, har  även avverkat ett matteprov idag och det kändes bra för en gångs skull (det känns bra = dåligt resultat), och jag har avverkat årets första US-möte. på US-mötet fick man reda på vad man ska göra om dagarna i stallet, att vi ska käka tacos tillsammans med stallbarnen och att vi ska tjäna pengar för att inte gå back. låter som ganska bra grejer + att man fick kladdkaka. och det går ju alltid hem! tog även på mig uppgiften tillsammans med beatrissan att fixa till det i the little red cabin, med andra ord klubbhuset. hej budget och hej ikea, here we go!


duktig

har denna sönne inte gjort mycket mer än att äta och sparka omkring duntäcket i sängen min. den senare måltiden har jag med ytterst lite hjälp av mamma, notera ytterst lite, kokat ihop. och gott blev det utan tvekan. bara det att jag ovanligt nog blev lite för sen och fick äta maten med ena foten utanför ytterdörren halvt påväg ut för att möta upp loove för en promenix. så en promenad senare och tanken var den att jag nu skulle gått dom långa 400 meterna till jobbet och städat, men icke sa nicke, här sitter jag istället och laddar för solsidan och tänker senare återuppta gårdagens plugg. hoppas dagen eran har varit minst lika intressant som min!

jag vill...

.. lyckas göra fina uppsättningar
... ha en virkad klänning
... inhandla mig en färgglad clutch
... ha jil sander's knalliga rosa
... vara minst lika snygg som abbey lee
... ha smycken från pamela love
med detta sagt vill jag meddela er att jag lever även denna lördagskväll då jag ska ägna mig åt matte c och melodifestivalen. jag lovar er att jag jublar åt detta och att jag ska njuta av hemmakvällens återkomst!

dom senaste dagarna..

..har jag bland annat fikat med tre kära vänner och planerat hit och dit, klappat hästar, pluggat, kört bil, och köpt skor jag inte riktigt kunnat släppa ur tanken och som kanske inte helt oväntat är nya favoriter. nu är tanken den att slänga ihop en festmåltid i form av gröt och senare aktivt chilla resten av dagen!

why go chasing rainbows

skulle vilja påstå att charlotte free är något av det coolaste brudarna atm.

tänkte bara svänga förbi och säga att jag lever. gårkvällen i mitt hus var kul och slutade otroligt skönt i min egen säng. dagen till ära har jag spenderat med en damsugare i handen. baksidan av det hela med att dra hem för mycket folk! först nu ska jag ta tag i det som söndagar är bäst till, den som vanligt växande plugghögen och sedan ska jag jobba. tror faktiskt att jag även idag kommer somna otroligt skönt i min säng. hoppas er söndag går samma öde till mötes som min!

efterlyses: varm vårdag

jacka acne och shortsen likaså, bag från jill sander, pradas creeper shoes, virckat från elizabeth and james, läppstift citrus från makeupastore. skulle min efterlysning gå igenom skulle jag mer än gärna trippa fram såhär.

efter att ha vaknat alldeles för tidigt, precis som alla andra dagar denna vecka, har jag avverkat ett avsnitt vampire diaries, kikat runt på alldeles för många bloggar, och ska nu, inte helt otippat, köra ihop en pannkaksfrulle. senare, fika med moa! looking forward!

shakin'

frillen är lite fräschare och lite ljusare, och det har jag beccis att tacka för! skjortan på bilden är ännu ett tecken på egoism. men med tanke på att inkasserandet av kläder har saktat ner sen jul, tycker jag att jag gott och väl kan spendera lite pengar! hur som helst ska jag nu promenixa bortåt loove, som den hurtiga bruden jag är, och möta upp denne och josefine! imorgon är det tydligen uf-mässa i oskarshamn och där ska vi tydligen hålla till enligt mattsan. kan bli kul!

malay - rebak island


fill me with your poison

jag kom hem, drog på mig en förkylning. va hemma från skolan första dagen efter resan, trotsade sjukan och besökte stan, skulle inhandla present, men inhandlade istället kläder till mig själv. egoist. jeansen satt bra och även tischan. det försvunna bagaget var inte så försvunnet som vi trodde, utan spenderade hela gårdagen på welux (?) första dagen i skolan idag. insåg att jag var ganska brun trots allt. förutom mina "extra-ögon-bryn" som är rosa. näsan har tagit efter och även den rosa. fint! efter att ha bokstavligen tryckt i mig m&m's, trots mitt aktuella godisförbud, ska jag ta min privata taxi till hästarna. ikväll kommer det regna nya bilder från paradiset och imorgon kirrar jag ny hårfärg!

malay - langkawi


RSS 2.0