T H E . E N D

Gårkvällen blev lika härlig som alltid tillsammans med vårt minigäng, dock minus tre kottar, men vi hade det riktigt trevligt! Ett julklapps-spel där jag själv fick mitt eget paket, en försenad julfika och snack i drivor. Toppen med andra ord! Snart kommer Beatrice till moí, förhäng, fix och mat och senare åker vi vidare till Moa. Känner på mig att kvällen kommer bli riktigt bra!
G O T T . N Y T T . Å R . S K Ö N I N G A R !

T R E . A P O R

Jag gick upp på tok för tidigt imorse, jag var sådär klädnypor-i-ögonlocken-trött, och på det skulle jag pallra mig ut till Målserum för en heldag i stallet. Men det visade sig gå bra och även träningshoppningen med 6-åringen gick bra! Nu ikväll har jag hängt med mina fina vänner på bilderna ovan, som läste mina tankar perfekt och gav mig en ben och jerry's i födelsedagspresent. Det gillas skarpt, både glassen och brudarna! Imorgon blir det en himlans massa fikande med diverse helsköna kottar och även en lite smått försenad julklappslek! S E E . Y O U

M Y . S H O E S

Min dag har varit great, med personer jag tycker om och grymma presenter! Bland annat skorna ovan som jag skrev om förut. Helt otroligt snygga! Nu kan jag lägga undan mina älskade converse och stapla omkring i dessa utan att bli blöt. För övrigt fick jag ett halsband och en stor sammets-necessär av min fina pojke, som jag önskat mig och kommer använda flitigt. Jag är även ett par ansiktsprodukter och några tusen kronor rikare. Just nu sitter jag med en aning irriterande Rasmus brevid mig och senare ska vi gå på bio. Ett fint avslut på en fin kväll måste jag säga! Nej nu ska jag ta ut min vinst i att kittla pysen här!
L A T E R O

B I R T H D AY . K I D

Hallå där alla glada! Väcktes tidigt idag brevid världens bästa och fick min första presenter vilket resulterade i ett par nya boots (som jag tänkte visa er senare) och lite annat smått och gott! Vi åt en himlans god frkost och trötta som vi alltid är gick vi upp och sov igen. Nu på förmiddagen har mamma och jag tränat lite och unnat oss lite solning. Skönt kan jag lova! Nu vid tre kommer min kära släkt och firar mig + Rasmus, så dår får vi se vad som mer dyker upp bland alla nya saker. Tills vidare, S O L O N G . D U D E S

S I X T E E N

Hola guapas! Allt bra? Fick ett par lyckade inköp igår som inte handlades på rean (typiskt mig, men så värt det), ett par leggings som jag bokstavligen bor i och en finfin skinnjacka som lär användas flitigt. Just nu sitter jag och min man och kollar på hockey, eller rättare sagt han och framför oss står en himlans mycket julgodis. Det tar nog aldrig slut, all mat och godis. Såhär är det varje jul, för min del hela jullovet, man äter och äter och äter och sen kommer det där nyårslöftet om att man ska äta bättre och träna mer. Men som alla vet så är ju nyårslöftena till för att brytas och så kommer det antaligen bli i år igen. Herremingud. Men i år borde jag vara lite mer seriös, annars kommer det inte sluta bra, haha.
Nej, nu ska jag sluta skriva och umgås med fina pojken R och imorgon vet ni, då är det äntligen min tur att fylla år!

I N T E . T R Ö T T . A L L S . . ?

Jag hoppas er jul har varit underbar, för då vet jag att den har varit minst lika bra som min firandes med släkt och familj med mysigheter och god mat. Mina julklappar innehöll mycket, mycket bra saker, bland annat en väska, parfym, diverse kläder och smycken. Känner mig manad att slänga upp lite bilder på detta som småningom. Senare igårkväll spatserade jag till pojken Rasmus för att träffa honom och hans familj, bytte presenter och jag kan inte vara mer nöjd. Antar att även den får visas upp på bild! Somnade sedan gott brevid honom i en varm, gosig säng.
Nu sitter jag här glad och hur trött som helst efter gårdagens bravader och dagens tripp till mormor och morfar! Min säng skymtar i tankarna och imorgon ska det åter igen spenderas lite pengar vilket jag inte tycker låter helt fel, så jag säger väl godnatt.. eller?

C H R I S T M A S

Godkväll! Igår fick vi vårt efterlängtade jullov (lite sent till skillnad från de flesta i vårt avlånga land) och min favoritpojke och jag hade 13 fina månader, vilket från min sida firades liggandes i Rasmus säng med migrän. Bortsett från det tror jag att jag aldrig har sovit bättre! Dessutom hann vi även med en sväng på stan där Rasmus inhandlade ett par byxor och jag drog ett impulsköp och köpte en ny kjol. Idag har jag knåpat ihop de sista klapparna och jag är förväntansfull som ett litet barn inför morgondagen. Massvis med snö, god mat, julgodis och mysigt hela dagen. Precis min grej! Så god jul på er alla!



Å R L I G . M I N I J U L

Connyponny och Hugo Bossen
Moì
Min sockertopp
Gårkvällen spenderades på bästa sätt hos familjen Henriksson med vår årliga lill-jul och även pojkarna Rasmus och Gustav. Detta firades med ett fett snöbollskrig där jag tyvär vann från helt fel håll, stans snyggaste tomtar (!) och en aning irriterande korthusbyggen. Några julklappar rikare och en dag närmre julafton. Som kanske en del vet om har jag min födelsedag fyra dagar efter jul, alltså den 28.e, så när jag äntligen kommer ifatt börjar alla fylla 17! Men jag kan väl inte säga mer än att jag är van! Det är härligt att bli ett år äldre hur eller hur, eller vad säger ni?  Men nu ska jag ta reda på vad dagen har att erjuda! Over and out

R O C K I N' . A R O U N D

Hola guapas! Hur mår ni? Själv mår jag precis som jag ska, utmärkt med andra ord. Har idag varit och känt lite på gaddarna hos tandregleringen, och som dom sa får jag tandställning framåt våren. Precis som Rasmus sa, så kommer jag antagligen se ut som Ugly Betty, men det klarar jag nog av i ett halvår! Har annars försökt plugga till samhällskunskaps-provet vi har till imorgon, tillsammans med Rasmus men förvånande (icke), så hittade vi på annat så som att käka skumtomtar. Så just precis nu ligger min fina samhällskunskapsbok här brevid mig, så jag ska nog ta mig i kragen och köra igång! Så får det bli. Föresten blev mitt frisörbesök en riktig höjdare, kommer antagligen ploppa upp en bild som småningom. Later!

H A P P Y . F A C E

Har hela dagen haft ett hejdundrandes humör och har spenderat min eftermiddag med min helt underbara vän Julia. Plugga var det vi skulle hinna med, men vi pratade oss igenom fyra timmar vilket vi tyckte var mycket nödvändigare. Så nu har jag matteplugget framför mig inför andra delen av det nationella provet imorgon, härligt säger jag bara! Men med julgodis vid min sida tror jag att det går otroligt bra (!) Förövrigt imorgon åker håret av, och efteråt ska jag till min babe! Kommer nog bli otroligt bra. Föresten har det kommit ännu mer snö idag, jag är överlycklig!

S N Ö

Äntligen har den första snön stannat på marken och mitt leende täcker nog större delen av ansiktet, jag bara älskar snön. Igår hade vi vår årliga Luciashow ute i stallet, hela dagen var ett enda stort kaos men vi lyckades faktiskt ganska bra under kvällen. Efteråt var jag ute på Gränsö hos fina Wickan tillsammans med Ronja, Linda, Bea, Ida, Moa och Josefine. Vi styrde upp, eller rättare sagt Ida och Wickan styrde upp en grym middag, + den obligatoriska kladdkakan och en del godis och chips. Eftersom att vi inte har lyckats träffas allihopa samtidigt en enda gång nu i höst hade vi mycket att prata om, och det kan jag lova satt fint. Gud vad jag gillar er!
Idag står julbak på planeringen, mamma och jag ska baka juldgodis och andra rundan med lussebullar, jag ska träffa Cornelia och så även hinna med det där plugget som jag varken vill eller orkar, men ändå måste göra. Men med en vecka kvar i skolan känner jag att det kanske är värt att spendera några timmar på att plugga, eller vad säger ni?
Kärlek!

F Y . S A T A N S

Godkväll mates! Har matte-böckerna uppslagna framför mig och jag orkar inte längre proppa huvudet fullt med det här. Men tyvär har vi nationellt prov imorgon, och det kan ju va bra om det ändå sitter. Är förövrigt riktigt trött på allt som har med skolan att göra just nu. Jag försöker infinna den rätta julkänslan och längtar som aldrig för till jullovet och allt vad som kommer hända! Men det är bara att härda, två veckor kvar!

Finaste pojken, fy satans vad jag älskar dig!



F I N A . V Ä N N E R

Igårkväll styrde jag och mina fina vänner upp en grym middag hos Josefine! Som vanligt stimmigt och mitt smink hamnade till störst del nere på kinderna efter allt skratt. Det kallar jag fint! Förövrigt så är allt riktigt bra, tänkte ta en runda på stan idag och införskaffa julklappar tillsammans med Rasmus. Men vädret får mig hellre att stanna inomhus och vänta på kvällens mysigheter! Have a nice day!







R I G H T . N O W

Yes, sitter här i min underbart sköna säng och har precis kikat klart på ett avsnitt av Desperate Housewives, och jag funderar på att inte rör mig ur fläcken. Men som vanligt har jag plugg som ska göras, arbete som ska va klart i veckan, prov på fredag, redovisning på torsdag och glosor tills imorgon. Det är mycket och bara en liten del av det som ska va klart innan jullovet, men det är bara att se det på den ljusa sidan, eller hur? Med ett leende på läpparna fungerar allt! Med detta säger jag godnatt!

RSS 2.0