thai - koh lipe

från mig till er - en bit av paradiset

i'm home

jag har varit i thailand. jag har varit i malaysia. rebak island, koh lipe, langkawi. jag har träffat på transvestiter. jag har träffat söta thaibarn. jag har haft en söt poolskötare vid namn shamzi. jag har åkt longtail. jag har åkt speedboat. jag har solat på vita stränder. jag har solat på poolkanten. jag har badat i turkost vatten. jag har badat i mindre turkost vatten. jag har badat i fyra olika poolar. jag har varit med om regn. jag har sett nemofiskar. jag har sett miljoner sjöborrar. jag har bränt mig. jag har flagnat. jag har sett apor. jag har sett kor på vägen. jag har åkt vattenskoter. jag har åkt paragliding. jag har sett farliga maneter. jag har använt keps hela resan. jag har ätit oreo's. jag har käkat glass. jag har spelat biljard. jag har haft kortspel som kvällsunderhållning. jag har druckit corona. jag har upplevt 45 graders värme. jag har varit magsjuk. jag har haft feber. jag har groggat på malibu. jag har dansat till hollaback girl i ett varuhus. jag har spelat volleyboll. jag har cyklat. jag har ätit mat godare än något annat. jag har ätit mat äckligare än något annat. jag har druckit banana colada. jag har fått femstjärning service. jag har läst marylin mansons självbiografi. jag har ätit frukostbuffé varje dag. jag har varit på snorkeltur. jag har blivit brun.   jag har försökt slå rekord i fruit ninja. jag har misslyckats. jag har fyndat på marknaderna. jag har lyckligtsvis inte sett någon orm. vi har tillsammans handlat femton par converse. jag har kollat på true blood. jag har åkt minigolfbil till mitt hotellrum. jag har låst ut mig från mitt hotellrum. jag har delat säng med min syster. jag har bott på väldigt fina hotell. jag har bott på mindre fina hotell. jag har druckit världens godaste limejuice.jag har skrattat. jag har asgarvat. jag har haft ett supersällskap. jag har helt enketl haft det hur bra som helst!

updates from thai-land

tjene alla goa och glada! maten har precis slunkit ner och klockan visar 22.30 har pa koh lipe. har ar livet precis som det ska med 45 grader i solen och 32 i vattnet, stranden ar precis sadar vit som pa vykort och molnen kryper knappt fram. det slinker ner lemonshakes mest hela tiden och da och da en corona eller breezer. kort och gott kan jag val pasta att jag lever livet!

hur som helst, sa styr vi kosan mot langkawi ater igen pa fredag, men tills dess ska vi fylla dagarna med snorkling, massage, god mat och shona thailanningar! hoppas ni trivs i kylan hemma, poss!


stolt

sista lektionen, (för två hela veckor!!!!), spenderades på vår allas mats wredbergs ekonomilektion som i själva verket handlade mer om vårt otroligt flitiga mobilanvändande än om debet och kredit och allt sånt där. skönt för oss!
anayway, mina cv.n är utlämnade, engelskan inskickad och likaså med svenskan och tyskan, matteprov check! ekonomiprovet klart, nödvändiga inköp check! och så till sist, min packning; det går faktiskt nästan att stänga väskan, vilket faktiskt är ovanligt för att va jag! nu kan jag ju bara hoppas på att allt jag behöver ligger där i och inte en massa annat strunt. förbaskat stolt, om inte annat! men resfebern har börjat ta vid och precis som trissan skrev i ett sms förut, så är jag nervös. men om cirkus 6 timmar tar vi vårt pick och pack och flyr för två veckor. äntligen är det enda jag kan säga. så take it easy-peasy här hemma och ha det kul i snön! pöss

underbara älskade



skulle nog lite löst tippa på att detta är den finaste klänningen tillverkad just nu. acne gör det så lätt för sig, och de gör de helt rätt i. 1500 riksdaler skulle detta gå på, men de 1500 riksdalerna som ska med mig på resa. men med tanke på vilken arbetskvinna jag är, så kanske, kanske jag till och med har råd med detta efter resans slut, och det skulle ju vara kul för mig!

hur som helst, det faktum att vi lämnar sverige om inte mindre än fyra dagar gör mig sådär pirrig i magen. men inte på ett bra sätt. frågan är om jag under denna långa tid sedan jag senast for i ett flygplan, har gått och blivit med flygrädsla? kanske är det så, med tanke på hur mycket jag funderar på vilka odds det finns att flygplanet kommer krascha. dåliga tanke. och när jag ändå är igång, kan jag späda på med att jag fortfarande behöver badkuddar för att hålla mig ovanför plugghögen. det glädjer mig inte till så stor del! men för att se något postivt i det hela så kom min andra halva till min fulländade bikini hem idag och satt, ja, perfekt och det är ju faktiskt bara fyra dagar kvar tills jag äntrar ny mark. om vi inte kraschar vill säga!

och där va vi igång


med gott om tid

som jag har nämnt många gånger förut, är jag sämst på att packa i alla kategorier. jag tar alltid med mig för mycket, glömmer hälften och börjar en dag innan. men...trumvirrvel...jag har redan börjat packa och är i princip klar, och då åker vi inte fören om fem dagar?! dagens cred går till mig! så stolt som jag är, har jag unnat mig en halvtimmes dusch och sitter nu och rullar tummarna medan jag väntar på en vän, som jag sedan ska ta med mig på trevligheter hos julia! så i min väntan tänkte jag unna er en låt, en bra sådan, halvgammal med åh så bra! HÄR har ni den.
men tja, med detta sagt och gjort, hoppas jag ni får en otroligt bra kväll!

grattis kära du!

härliga photooomoments, eller skulle du vilja påstå något annat julia?
precis som rubriken min lyder, så fyller min käre Julle 18 bastanta år dagen till ära! tårta i skolan blev till vardagslyx. men det är ju bara förfest till hela kalaset, som fortsätter så trevligt imorgon. och på tal om 18, så tog en annan kär vän körkort igår, fyfan vad grym. dock så påminner det hela mig om hur lång tid kvar det är tills jag får ta del av de kära krogrundorna och allt det där som hör till. 11 månader, hörde ni det? 11 MÅNADER. kult skulle man kunna påstå! speciellt att vinka av alla vänner som en och annan mamma när de andra vinglandes tar sig ner till sina premiärrundor! åter igen, kult.

did you say too much? did you say enough?

provet kom och gick, och slutsatsen av det hela är att jag kanske kunde ha börjat plugga i tisdags. eller måndags, eller söndags. men om jag gissar rätt, sitter jag där inför nästa prov, dagen innan. saker som aldrig ändras. optimist. ja, det är nog det bästa ordet att förklara mig med. hur som helst har jag fortfarande plugg som räcker mig till axlarna känns det som och jag har fortfarande inte hämtat ut mitt pass, inte aktiverat mitt nya kontokort, inte lämnat ut mina CV.n och inte börjat med det där matteplugget. men anledningen till det sistnämnda finner vi ju så bra ovan! men som ni förstår, jag är lite stressad. men en vecka kvar av stress det klarar jag av, sen är det två veckors frihet som gäller. kan knappt bärga mig!

i'm gonna ride my bike until i get home

Med godiset hetsätandes känner jag mig redo att sätta igång med ekonomiplugget såhär en dag innan prov. Alltid lika optimistisk vad gäller relationen mellan mig och mitt plugg. Men harmonin är överflödig med ljudet från tv.n och musik strömmandes genom högtalaren. Och inte nog med det, som den träningskvinnan jag i själva verket är, kände jag att det var rätt dag att belasta skivstången lite, lite extra på pumpen och som man säger, som man bäddar får man ligga och träningsverken kommer antagligen vara olidlig morgondagen till ära. Härligt!

RSS 2.0