R E P E R A T I O N

Hola sötisar! Har dom senaste dagarna fått mitt huvud överbelastat av saker som tar sin tid att komma igenom, med andra ord så kommer jag tillbaka när mitt humör åter igen är på den ljusa sidan. Tills vidare kan ni ta er tid att lyssna på detta och det här, låtar som går på repeat @ my house!
Ö V E R . O C H . U T . V Ä N N E R

L O E R D A G

@ josefines
Hello dudes! Hur mås det en söndag som denna? Själv mår jag ungefär som vanligt, med andra ord helt okej! Gårkvällen började hos mina kusiner med mat i oändlighet och fortsatte senare hos Josefine med fyra andra brudar. Helmysigt snack varvat med skratt och det nuförtiden obligatoriska godiset (!) Lite halvt spontant bestämde jag mig även att spendera natten med Lovisa och Josse. Eftersom att vi inte heller somnade sådär lagom tidigt vaknade vi allihopa med ångest runt 12. Drog ihop en fin frukost med diverse saker, så som pizza och marshmallows. Bra start på en sinnes plugg-dag!
S E E . Y O U . L A T E R O

F R E D A G ?!

todaay, skjorta ZARA, diverse smycken
Gårdagen min bestod till störst del av våfflor hemma hos Ullis och jag känner mig helt övertygad om att jag inte är ensam om att ha ätit mycket våfflor? Fy satan vad gott, kan konstatera att det är lite för underskattat från min sida. Hur som, så kommer jag nästan nyligen från stan där jag och bönan har haft ett efterlängtat sitta-vid-hamnen-med-kaffecool-häng + en godispåse! Det där med att va onyttig har helt blivit min grej! Hur kvällen ser ut är inte helt planerat än, men känner på mig att det lär bli bra!
NU: mattemattematteplugg! XOXO

V I D . E T T . V Ä G S K Ä L

Hola babes! Har sedan skolan funnit min plats i soffan och känner att det är så rätt,  när regnet droppar ner utanför fönstret. Har en växande hög med plugg åter igen som borde tas hand om, men ett avsnitt av Grey's och lite fin musik i öronen lockar så fruktansvärt mycket mer. Senare ikväll ska jag träffa mina fina vän Cornelia en sista gång innan hon bara sådär åker till Thailand i två veckor (!), avis as usuall! Nej nu ska jag ta tag i mitt hår och se om jag kan göra något roligt med det.
S E E . Y O U . L A T E R . F E L L A S

I . W I L L . B L O W . Y O U R . M I N D

dessa finisar lär bli ett givet inköp till sommaren
Söndag åter igen och som sagt är inte söndagar riktigt min dag, men för att göra det bästa av dagen tog jag cykeln och mötte upp Beafisen för att kolla på j18.s sista hockeymatch för säsongen som dom självklart vann. Efteråt tog vi oss en sån välförtjänt pizza och tog senare skilda vägar. Men bortsett från att det söndag och allt vad det innebär så mår mina tänder inte alltför bra, ni som har haft tandställning vet hur det känns, och förtillfället vill jag heller ta bort mina tänder än ha dom kvar. Hm.. hoppas den känslan försvinner snart. Hur som, ni som har tid över lyssna på den här låten och ni lär bli på så mycket bättre humör! Ja, det var allt för mig,
G O D N A T T . S O L D I E R S

K & C





Vi säger H E J


S U R P R I S E

Dagens finaste? Lätt det faktum att mina tänder har gått och skaffat kläder; med andra ord har jag satt in tandställning idag. Hur ovant som helst, men jag lovar att det lär komma upp ett X antal helsköna bilder på denne! Skolan har endast bestått av en och en halv (?) lektion idag, så snart ska jag befinna mig i soffan med en skön film! Senare ikväll ska jag träffa mina FF.s, något jag har sett fram emot, och fixa till en skön middag med både det ena och det andra! Tror defenitivit att det blir en kväll vi aldrig glömmer! P U S S

T H A T ' S . W H Y . Y O U . A R E . M Y . F A V O R I T E

åh vad den ska bli min, på något sätt
Min dag började kort och gott med att komma försent, vilket på senaste tiden har blivit min grej? Kanske inte den bästa om jag själv får säga det. Men jag tog mig igenom om ett halvsvårt matteprov som ändå kändes helt okej och lyckades i samma veva förstöra min mobil. Efter skolan träffade jag JCflickan och pratade igenom en hel del och nu sitter jag och funderar på om jag ska kolla på film eller om jag ska sova? Lite, lite klurigt. Hur som så börjar en sjukt efterlängtad helg imorgon, och morgonkvällen kommer rocka!
C I A O

B A B Y .

Har haft en trevlig kväll med fina vänner på bion tillsammans med Robert Pattison och jag satsar på att alla grät i slutscenerna till Remember me, skapligt sevärd film. Imorgon har vi studiedag vilket jag helt missat och därför bokat en sån fin tid, klockan åtta imorgon hos tandläkaren, men lika bra att komma upp tidigt, eller...? Planen nu är att få undan lite plugg när jag ändå är igång, för att plugga klockan 00.13 är helt okej!
X X X

I . W O U L D . E N J O Y

smått och gott från HM, med mera. Väcker stort
J A G . V I L L . H A . B E H O V

I T ' S . T U E S D A Y

Godmorgon folks! Igår körde jag, Josefine och Julia på att lyxa till vår måndag bara en aning genom att köpa oss ett glasspaket, agera Ben och Jerry och gjorde en sån himlans glassbomb och på det lite Gossip girl. Jag förstår inte riktigt varför vi alltid säger att måndag är vår plugg-dag men att böckerna inte ens tas fram? Haha. Vad dagen har att erbjuda är såklart plugg i mängder men så ska jag även träffa bönan och Julia ikväll, vad som mer händer är sånt som märks, men next; schooool! C I A O

S T A R S T R U K K

Hola babes! Motivationen till att skriva står på sin ända, men here we go! Igår spenderades i stort sett hela dagen på People/Stadt, fylld med hårfix, genrep för kvällens modevisning och för ovanligheternas skull; allmänt stimm. Visningen blev precis som den skulle och jag tackar för ett sånt fedt sällskap! Senare på kvällen styrde jag mot Julia där det vankades käk och mysiga brudar. En dag som helt klart var 5 av 5! Vad jag har gjort för världen idag, är det nog egentligen ingen som vet. Men en tripp till stallet, där nya äventyr utforskades och ett biobesök hann jag i alla fall med tillsammans med Beatricen. Precis vad som behövdes!
T I M E . T O . S L E E P
pics. gårdagen @ People/Stadt

G U E S S . W H O S E . B A C K ?

pics. helgen i växjö, och ja, vi hade så himla kul.

Gles uppdatering? Check! Men orsaker till detta finns det, då jag har levt livet tillsammans med mina flickor i Växjö, samtidigt som det har hänt saker som har haft högre prio och som vi inte behöver gå närmre inpå!
Hur som, för att göra historian om helgen i Växjö kort, så började vår tripp med en himlans lång bussresa igenom alla möjliga okända små hålor, vi kom fram sådär lagom sega vid 6 och jag blev springpojke mellan Idas lägenhet och köket med en gång medan dom andra fixade maten. Senare dök tre små flickor till upp och vi började speckulera om hur vi alla skulle sova (?) Jag kände mig direkt manad att ta över Idas 2-sits-soffa, där jag låg med benen i högläge hela natten. Jag menar hur fint är inte det? Haha. Lördagen var tänkt som shoppingdag och så blev det, några klädesplagg rikare och helnöjd. Kvällen levererade ett oförväntat partey, där vi bland annat fastnade i en hiss, åt alldeles för många cupcakes, skrattde åt alldeles för onödiga saker, hängde på konstgräs och gjorde ett omklädningsrum till vårt hem. På vägen hem hade vi race i högklackat endast för att inte missa bussen, Josse och jag hittade en cykel som vi så fint tog och använde oss för att ta oss framåt, tills Josse stukade foten då jag tog henne på ryggen och sprang till Mcdonals där våra fina vänner väntade med en taxi där Bea sedan klämmer hela Wickans hand i bildörren. På söndagen körde vi en repris från shoppingdagen men den här gången med våra hus till resväskor, vi hann med en avskedsmiddag med "goda" pizzor och bunkrade upp med godis för en halv förmögenhet, och tog sedan bussen åter hem till Westerwik. Jag hoppas Växjö fick ett bra först intryck av oss? Nej nu är det nog dags att sova, S L E E P . W E L L





D E S T I N A T I O N . V Ä X J Ö

Godmorgon! Har precis fått i mig frukost och fördriver tiden lite innan skolan börjar. Har så fint endast en lektion idag på 45 minuter, vilket passar mig perfekt då jag och brudarna ovan tar oss till Växjö idag för hälsa på vår vän Ida. 8 flickor i en etta, herrejisus! Helgen lär dock leverera snack, mysigheter och stimm i högar!
H U G S . A N D . K I S S E S

I . B I T A R

Hola amigos! Efter en lång skoldag från 8 till 4, en fika tillsammans med fyra fina vänner där vi planerade diverse roligheter längre fram och en promenad med Rasmusen, sitter jag här i soffan framför ett efterlängtat avsnitt av Grey's, trött som aldrig förr och med ett arbete som går mig på nerverna. Men det är ju bara att ta sig i kragen, eller..? Vi säger så i alla fall, L A T E R O

L I K E . A . B O M B

Hello monkeys, allt bra? Sitter här med nymålade naglar i färgen vintage mint, pluggar lite och funderar snart på att lägga mig och läsa Elsas mode, som jag hört verkar bra. Som sagt så rullade skolan igång åter igen idag; alltid lika kul att träffa alla classmates, dock mindre kul att plugga. Men sånt är livet, och när livet inte är en fest får man fixa till det själv. När skolan spelade på refrängen åkte jag och Julia hem till henne för en eftermiddag med lite föda och snack. Senare dök också Josse upp och vi tog oss til TR för spinning, och precis som alltid annars gillar jag den där känslan efter träningen, härligt är ordet. För att bara lite snabbt inflicka så vill jag säga att mina vänner är de bästa av vänner, awsome. Med det här sagt, säger jag G O O D N I G H T

RSS 2.0