daydreamin' just as they said

bilder från en av mina favoriter. är riktigt sugen på en jeansväst och har varit det alldeles för länge nu, kanske blir ett köp, kanske inte. hur som helst, så är jag även jäkligt sugen på en resa till grekernas land. tänk att få käka feta och oliver en vecka i sträck! bara det skulle ju vara 10/10.

sista maj

sista dagen i maj har erbjudit mycket bra grejer (och mycket mat), dock exklusive min förkylning som börjar gå mig på nerverna med sugrörsandning. men nu laddar vi om inför årets första sommardag!

hi sunny sky

avslutade idag idrott A med sp09c genom att cykla cirka milen ut till segersgärde. väldigt givande att spatsera berg upp och berg ner för att kolla på blommor och träd, och ännu roligare var det att filip tog sönder min cykel igår och att jag fick låna hans något mindre skön. måste medge att glassen i hamnen var välförtjänad efter dagens cykelfärd. och nu efter några timmars napande siktar jag in mig på jobb!

en bal på slottet

förövrigt så fotade jag några jäkligt snygga par inför balen i lördags. det var väl kanske dags att faktiskt lära mig min kameras inställningar efter två år...

helt och hållet tillägnat spotify

jag har kommit på att jag är ganska dålig på att driva den här verksamheten aka. bloggen min, men den stora frågan jag om och om ställer mig själv är "varför skulle någon tycka mitt vardagliga liv är intressant?", för jag är varken någon hjälte som räddar världen eller någon inbiten modedonna. jag skulle påstå att jag är en brud med hyfsat ointressant liv som har ett lite för stort intresse för kläder och det är väl hela anledningen till att luckorna i mellan inläggen börjar likna grand canyon, men sen kom jag att tänka på att anledning till att jag faktiskt startade bloggen var för att skriva för mig själv och för dom som faktiskt anser att mitt liv är så pass intressant att det är värt att följa min blogg. så grand cayon it is!

men nu när jag ändå är igång så kan jag nämna att skolan börjar närma sig sitt slut för den här gången och imorgon är början på vår tredje sista vecka, innehållande tre ynka dagar. suktar aningen för mycket efter att leta mig längre ner i landet och tälta på siesta på vårt minilov, men plånboken skriker i protest och jag får nöja mig med lojala spotify. tack gud för spotify!

i'm not gonna teach you how to dance

tänkte passa på att nämna att mattenationella gick bra, inte riktigt bra, men bra. ett förbaskat matteprov till och sen är det finito. gött. annars är jag sen en timme hemkommen från en på tok för lång dag. damn these days. och om 20 ynka pytteminuter ska jag till tr för lite motion för min slappa kropp. men det gör nog den bra skulle jag tro, men egentligen vill. jag. bara. sova.

voíla

någon närmre titt blev det kanske inte, men detta kunde jag iallafall åstadkomma. det är väl kanske lite, pyttelite ljusare på bilderna än i verkligheten, och det har jag solen att skylla på! aningen ovant och gissar att det tar ett tag innan jag vänjer mig vid min blonda man.
och juste, fick en fråga om vart min beiga långkofta kom ifrån, och svaret är weekday!

kära söndag

hade en jäkligt trevlig kväll igår med fina tjejer. grill i ruinen med mycket ätabara saker, precis i min smak. förövrigt har jag färgat mitt hår ohälsosamt många gånger de senaste dagarna - en utväxtfärgning resulterade i en mycket ljusare kalufs än tänkt. kanske låter er få en närmre titt på det senare idag. annars återstår jobb och ännu en löparrunda denna dag. väldigt (o)trevligt!

oh girl

bjuder på en bild på mig själv dagen till ära, för att 1. jag har tentat klart matte C och 2. det kändes bra för en gångs skull. men ska inte säga för mycket än, men tills jag får reda på resultatet kan jag leva på glädjen över att aldrig mer behöva räkna ett enda pissmattetal till. wiho! hur som helst, för att byta spår kan jag nämna att jag, Klara Jonsson, har varit ute och sprungit, trots mitt hat mot allt som har med löpning att göra. men eftersom att min kondition är lika dålig som en b-skräckfilm är det dags att göra något åt saken. nu däremot, ska jag spatsera mot biografen för att trycka i mig choklad och som alla andra se fjärde piratesfilmen tillsammans med en kär vän!

awesoming

ph. lady gaga for supreme

kvinnan i mitt liv släppte nytt album häromdagen. hon må va halvskum och aningen konstig, men fan vad bra! ett ord - äntligen.

anywhere but here

ph. via weheartit

nu är det så att..

gårkvällens planer ändrades och jag spenderade istället några timmars häng på en balkong med fina, fina vänner. lika trött som kvällen innan cyklade jag ensam hem i mörkret och kröp ner i sängen och har i princip aldrig sovit så skönt. hur som helst..idag är det söndag åter igen vilket är lika med jobb och sånt som är nödvändigt att göra (glöm förtusan inte bort matteplugget) och sen väntar ännu en helvetesvecka i skolan, men efter denna veckas slut kan jag iallafall känna doften av frihet på långt håll.

går det bra eller går det som vanligt?

jacka acne, väska american apparel, skor 3.1 Philip Lim, thischa wildfox, bälte jil sander, shorts msubi, armband proenza schouler

____________________________________________________________________________________

update. matteplugget går sådär och alfon åbergs kommentar går på repeat i huvudet "jag ska bara", och jag har lyckats med att se vampire diaries, slänga ihop detta kollage och samtidigt hunnit dregla över dessa mer eller mindre dyrgripar, önskat att jag var ett sånt där brighthead som vid 16 års ålder redan hade 3 egenägda företag där pengarna rullar in - jag har ungefär hunnit med allt jag inte borde göra. toppen!

turn the sunny side up

efter att ha checkat av en vecka med tre prov och en inlämning kändes söderköpingstrippen igår ganska given. efter fyra stora glassar och ett konto som sorligt nog ekar tomt åkte vi hemåt och möttes av grillat och en lady gaga-konsert bara sådär på televisionen. inte helt oförväntat somnade jag i beas soffa och drog sovandes till den inte helt nya kommentaren " jag sover inte, jag blundar bara". som slutsats kan jag hur som helst konstatera att vi hade tur med vädret och att jag förtjänade dagens sovmorgon.

tankarna för dagen var inte många, men jag har väl lyckats mer eller mindre att göra upp en plan. tråkigt bara att den kommande veckan endast lär innehålla matte c - plugg inför nationella och tråkigt det att även dagens planering innehåller plugg. well..bara att sätta igång.

ps. jag har världens bästa mamma

kan ju även konstatera att jag numera är ägare till dessa seglardojjor. att dom sedan är jäkligt sköna och ser aningen slitna ut är ++++++. tackar mor min för att dom bara stod där när jag kom hem igår, är ju trots allt inte den som ogillar överraskningar direkt!

jag har varit här så länge nu

går mainstream och lägger upp bilder inhållande mat var och varannan dag, men denna gång mest för att tipsa om detta påhitt (och möjligtsvis för att jag gillar mat). rostade random mackor + mosad avokado + keso + örtsalt = finito. supergott och jag är fortfarande mätt. fem tummar upp helt enkelt!

annars då? jo, tänkte dra mig själv till tr för en timmes träning om jag nu lyckas med det, annars väntar plugg och ett avsnitt av grey's senare. har förövrigt avverkat engelskanationella muntligt idag och fått tillbaka ännu ett prov. kan ju bara säga att jag älskar känslan av att plugghögen minskar, tar för givet att ni känner likadant!

quite fascinated

har gått klädd i min halvgenomskinliga klänning från cheap monday mest hela dagen tillsammans med favokoftan och beundrat solen. skolan rullade även på fort och efter det begav jag mig muntert till willys för inhandlande av nödvändigheter, eller snarare onödigheter. firade av mitt resultat på ekonomiprovet med soppa och ett stycke tidning. tycker förövrigt att fröken kling blivit aningen egotrippad när hon pryder både första andra numret av tidningen, det är ju trots allt ändå inte en tidning om henne... man kan ju hoppas på att nästa nummers omslag utstrålar ett annat ansikte! however, plugg står näst på tur och jag bör på ett ungefär plugga tills jag somnar med huvudet på boken och dreglet droppandes ur munnen.

you are a cinema. i could watch you forever

fick bud direkt efter maten om en promenad med moa och för ovanlighetens skull var jag två sekunder senare utstyrslad och klar. som straff av att ha ätit fick jag ganska snabbt håll, men vad gjorde väl det när moas och min promenad blev av efter sisådär 5-6 veckor. idag har jag förövrigt huserat i skolan från 08.20-18.00 för utförande av ett sånt där idrottsprov. ganska skönt att det är över, nu har jag bara (!!!!!) två prov och en inlämning kvar den här veckan. men på fredag ska jag och vänner till smultronstället efter skolan, och jag menar jag sitter ju redan här och dreglar. så min slutsats är att veckan är över på två röda! hope i'm right

bambi northwood blyth

girlcrushes i all ära, men bambi tar hem spelet lätt som en plätt. har man utseende som henne spelar det ingen roll att man har buskiga ögonbryn, tvärtom, detta får mig att vilja odla. mer bambisar åt världen!

wish for fireworks, but only get a match

dessa givande ord ska jag tatuera i pannan, skulle passa mig så otroligt bra med tanke på att jag endast känner mig som ett fartsträck nuförtiden. har lyckats bocka av både skolan, jobb och träning på dagens att-göra-lista och har nu endast femtioelvatimmarsplugget kvar. ser fram emot morgondagens engelskanationella. och idrottsprovet på måndag, engelskainlämningen på onsdag, nationella på torsdag, naturkunskapsprov nästa fredag... ja, jag tror ni fattar och hoppas på pytte, pytte, pyttelite medlidande. well.. nu ska jag äta halloumi och sallad och öppna böckerna!

det lever sitt eget liv, helt klart

har kommit underfund med att mitt hår är längre på ena sidan, som om det bestämde sig helt för att ta efter Ulrikke Lunds frisyr här. kanske något överdrivet, men nästan. hur som helst har jag degat sen jag kom hem 14.00 till nu. skulle ha varit hurtig och tränat, men vädret, som håller i sig från gårdagen, får mig på dåligt humör och jag bestämde mig istället för att äta glass och stanna inne. annars då? jo, plugga står på planeringen härnäst och min morot för det är kvällens avsnitt av grey's.

fina grejer

sofis seglarskor från rag and bone och carolina engmans väska i neongult skulle vara ganska awesoming att äga. men avsaknaden av pengar tvingar mig att leva med min 110-kronors baggupåse, som jag egentligen tycker om ganska mycket och inga seglarskor alls. jag vill ha ett par seglarskor punkt slut.

hur som helst, det jag egentligen skulle berätta var att de senaste dagarna har varit riktigt bra - jag har firat en kickass kvalborg hos bea och valborg hos fina lovisa med många fina människor, jag har vaknat upp och insett att jag var mindre bakis än förväntat, och jag har varit glad över att söndagsångesten har lämnat mitt liv. och idag bjöd studiedagen oss västervikare på snö, hagel och regn. inte så trevligt såhär i maj, men för att göra det bästa av situationen har jag spenderat dagen med plugg och världens godaste getostmackor, det ni!

RSS 2.0