rubriken

igår dök kreativiteten upp, (om man påstår att det är kreativt att använda en sax) och jag klippte till ett par gamla shorts. ganska så nöjd faktiskt, korta och fransiga. precis som det ska va! lite fransigare och dom lär bli perfekta. bältet är från beynd retro.

det här är värt att dö för

stockholm

idag tog jag mig upp 08.16 för ännu mer bilfärd. denna gång mot linköping med kimsan och bea på mission för US. någon timmes shopping och kinamat och vi landade på vägen åter igen. tror faktiskt att jag har åkt bil mer det här lovet än vad jag gått. superbra kan jag väl tycka med tanke på bekvämligheten, men kanske mindre bra med tanke på godiset-som-skulle-kunna-mättat-en-nation jag förtärt denna påsk. hur som helst, imorgon är det fredag, dagen före dagen vi kallar valborg. vi kände lite empati för fredagen, jag och mina guzz och snappade därför upp idén om kvalborg! ordet klingar fint i mina öron. well, hade gött tills vidare!

för att nämna..

.. så är jag nu hemma igen från vår fängelseliknande cell i stockan. vi har åkt mycket tunnelbana, irrat runt på stan i timmar, känt regndropparna på våra kinder, käkat på fridays, handlat upp mycket pengar, kollat på skräckfilm och haft otroligt jävla skönt. jag vill faktiskt allra helst tillbaka, men nej verkligheten it is. pluggpluggpluggplugg, till och med självmord känns som ett bättre alternativ. men nej, istället ska jag ursäkta för min bitterhet och säga adjö!

temporary escape

firar av min påskhelg med årets först grill på solsidan, och inte alls sämre det att vi firade två fina. låt oss då bara bortse från det faktum att det var cirka tre veckor sent, men som sagt, den som väntar på något gott! mycket bra ord det där. hur som helst, efter kvällen åkte ett par trötta tjejer hemåt och hemfärden bjöd oss på en del skratt, eller ja, varför inte asgarv. trötta var det ja! och vaken hade jag nu fortfarande inte varit om det inte vore för det där #@#% packandet. det är så inte min grej att fylla en väska med diverse nödvändigheter, men ska man iväg så ska man. stockholm here we go!

 


"vilken bra idé"

spenderat en solig förmiddag med mina guzz och ska fortsätta denna afton med ett fluffigt, gult påskfirande!

ma chère mère

påskägg i form av väska, asos

ganska skönt må jag säga

äntligen har lovet funnit sig och egentligen kunde det väl inte varit mer passande! igår tog jag fina pållen ut på en avskedstur i skogen, och inget mig emot att temperaturen då visade uppåt 20 grader. även idag är det galet skönt ute och jag startade upp denna fredag med en promenad med lovisa och en kaffe i hamnen. älskar att få orutin på mitt liv, om endast bara för några dagar. att göra vad jag vill, när jag vill. magnifique!

vad man gör när man ingenting gör

sunies linda farrow, jacka signerad alexander wang, skor & väska jil sander, tischa modekungen.se, armband isabel marant, shorts helmut lang
________________________________________________________________________________

vad skall man säga, jag har nog aldrig i mitt liv, förutom när mamma tvingade på mig kläder som 4-åring, varit en färgglad brud, men damn vad jag gillar det här! för att verka klyschig så är allt to die for, och det är lite i dessa banor jag tänker mig att dra stockholms stad igenom med min plånbok med endast tresiffrigt belopp. en svår uppgift att lyckas fynda kläder med det, japp. men hur som helst, det jag skulle komma fram till var att basic med en liten, liten färgexplosion vid sidan av är tummen upp, och för mig som inte är någon färgmissbukare är ju detta en ganska bra start. well, med ekonomiprov på morgondagens planering är det kanske dags att läsa igenom boken! hejs!

tvåmanna-fika

såhär spenderade jag min eftermiddag. skönt må jag säga! annars då? ÖSD är färdigfixat och nu har jag bara två prov kvar innan lovet och elstockholmo intas. even better!

å så var det söndag igen

har spenderat söndagen på altanen min med plugg i 20-gradig värme. den som kan nämna ett endaste litet pytteämne jag inte har plugg i, ger jag pris på 1000 spänn, just bara för att jag vet att det är en omöjlig uppgift. hur som helst, så bröt jag pluggtrenden för några timmar, hämtade upp kinafood och fortsatte hängandet på altanen. skön dag må jag säga! annars så kan jag väl nämna att jag har ÖSD imorgon, med översättning till svenska - frivilligt prov för att få språkdiplom i tyska. antagligen sitter ni där hemma och tänker " satans vad ambitiös ", men nej, är allt annat än förberedd. attans..

saturday randoms

tja! läget? gårdagen till ära lagade vi, jag och filip, en sådan hejdundrandes god trerättersmiddag till la familia och låg därefter mest stilla hela kvällen på grund av matkoma. dagen idag har jag hunnit med en promenad med fina ronja och så har jag pluggat... men nej, önskar att jag stolt kunde säga det, men jag har inte ens rört en bok. härnäst ska jag ta mig ut till solsidan och spendera en rolig kväll hos bea!

jag tror bestämt jag flyttar

ph. theselby

har hittat mitt drömboende på ett ungefär, skulle med andra ord inte alls ha något emot att flytta in i detta nu, speciellt inte med tanke på att lyan är inskriven i new york. fint skit! anyway, har avverkat skolan med bravur denna dag, trots att jag är sjuk både nu och då. Tror inte jag gissar helt fel att all stress spelar in en smula, med tanke på att huvudet gör sig påmind konstant. imorgon har jag åter igen prov, och som vanligt har jag fortfarande inte tagit tag i pluggandet. är så otroligt duktig på det där med att plugga. nästan stolt över mig själv. tja, kanske dags för det nu med andra ord!

jag dör

tja, mitt liv ser för tillfället ut som bilden högst upp. mycket roligt och oj, så mycket fritid det blir över. och ja, jag är ironisk. mitt huvud känns snarlikt en atombomb och mina ögon kräver klädnypor. jag är inte alls speciellt peppad på att plugga. tro det eller ej. hur som helst, den som är sugen på en bra låt, klicka på kassetbandet!

grämandet förde tankarna åt sommaren

ilovewildfox

idodagog äror dodetot sosönondodagog

fr. vänster, lanvin metalcuffed, 3.1 philip lim, weekday, house of harlow, alexander wang, 3.1 philip lim

inget mig emot att trippa runt såhär en sommardag, inte alls faktiskt, synd bara att detta tillsammans kostar mer lax än vad jag får in per år. ett alternativ är att cykla bort till första bästa ställe och spela på lotto, men tror faktiskt mer på alternativ två - stanna hemma framför gossip girl och gräma mig över varför jag inte föddes rik. hejs!

inställda lektioner

då lektionerna mina var inställda efter 10, passade jag på, smart som jag är, att jobba. efteråt tog jag en promenad direkt till tantgrön och kirrade en supersallad för hela 90 svenska kronor. är man hungrig så är man! tur är väl det då att jag nu befinner mig i matkoma och i detta tillstånd ska ta tag i domedagsplugget. döda mig.

hittade en jacka..

.. med ett pris uppåt 7000-8000, nästan som hittat, eller hur? Hur som helst, från min favorit acne.

sådär ja



vaknade upp ganska dystert med regn utanför fönstret imorse, men hade turen att åka bil de 500 meterna jag har till school, med huvudvärk och spår av gårdagens sjuka tog jag mig igenom tre lektioner ganska snabbt och hann även med att fira min allra käraste wictoria några få minuter, 17 år fyllda dagen till ära. 6 april är alltså dagen idag och jag vill säga grattis min vän!

well, regnet upphörde tillslut och solen dök upp och en promenad satt fint. bloggen har jag också hunnit med att fixa, känns ju tryggt sådär.

abby lee kershaw

troligtvis snyggast

jag skulle bara vilja säga hej

har under helgens gång hunnit med att kapa håret, firat två nyblivna 18-åringar, varav en av dom fyller idag, med både festmåltid på stadt och fest ute på händelöp, spenderat otroligt mycket tid på people och hunnit med att gå på med på deras visning och träffat min otroligt saknade vän ronja. OCH jag har, för att absolut inte glömma bort, firat min bff's 17-årsdag som även den är idag med presenter och skojigheter. GRATTIS ÄLSKLINGAR!
som ni kanske förstår har min helg varit kickass och det var mest det jag ville få fram. för harry potter är på nedladdning och jag hör chips tuggas från mitt rum. ett ganska tydligt tecken på att sängen är nästa hållplats!

sånt som är fint

bilder från bland annat carolines mode, fashion squad & feathers. har varit vaken alldeles för länge nu kom jag precis på. en morgon som tog fart redan vid 7, följdes upp av ett par lektioner, en lunch på stan, några presentköp, en-timmes-häng-med-ullis, jobb, powernap, köffe med john och filip, koreografiträning till lördagens galenskaper, acapulcokäk, dusch & plugg. kanske är det så att ni förstår, med hjälp av min sammanfattning, hur körigt mitt liv är right about now? hjärnan skulle jag påstå ligger upp-och-ner. och imorgon blir det inte bättre. ska hinna med både skola, några timmar på people för färg och klipp och så en kväll av födelsedagsfirande! hej stress!

RSS 2.0